Οι σπουδάστριες του Β΄ εξαμήνου του τμήματος  «Αισθητικής Τέχνης και Μακιγιάζ» συνοδευόμενες από τους καθηγητές τους κ. Μάλλιο Παναγιώτη και κ. Περσίδη Ορέστη  πραγματοποίησαν, την Τρίτη 15/03/2022, στα πλαίσια των εργαστηριακών τους μαθημάτων, εκπαιδευτική επίσκεψη στο Κέντρο Αισθητικής και Πλαστικής Χειρουργικής «Χαντές Α.–Θωμαίδης Σ. Ο.Ε.» στην Έδεσσα.

Εκεί οι σπουδάστριες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τον κ. Θωμαϊδη Σωτήριο για τις υπηρεσίες που προσφέρει το κέντρο, τον τρόπο λειτουργίας των μηχανημάτων, το χρόνο αντικατάστασής τους, την ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας στο χώρο της αισθητικής, τον τρόπο οργάνωσης κέντρου, τις μεθόδους προβολής του κέντρου, την τιμολογιακή του πολιτική, την διαρκή επιμόρφωση μέσω συμμετοχής σε συνέδρια  και την στρατηγική επέκτασής του σε άλλες πόλεις της Ελλάδος.

Το ΙΕΚ Αριδαίας ευχαριστεί θερμά το Κέντρο Αισθητικής και Πλαστικής Χειρουργικής «Χαντές –Θωμαίδης Σ. Ο.Ε.» στην Έδεσσα και  προσωπικά τον κ. Θωμαίδη Σωτήριο καθώς και τις αισθητικούς του κέντρου για την φιλοξενία και τις πολύτιμες γνώσεις τους που μοιράστηκαν με τις σπουδάστριες του τμήματος «Αισθητικής Τέχνης και Μακιγιάζ».

Επιπλέον, οι σπουδάστριες που παρέστησαν στο κέντρο δέχθηκαν προσφορά δωρεάν συνεδρίας.

Από

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *