Συνδιαμόρφωσε το εκπαιδευτικό σου αύριο επιλέγοντας τις επόμενες Ειδικότητες του ΔΙΕΚ Αριδαίας

Το Δημόσιο ΙΕΚ Αριδαίας στο πλαίσιο της πρότασης που θα κάνει για τα νέα τμήματα ειδικοτήτων του Χειμερινού Εξάμηνο 2022, καταγράφει τις ανάγκες απασχόλησης σε επαγγέλματα – ειδικότητες και δίνει τη δυνατότητα στους υποψήφιους σπουδαστές να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους σχετικά με την ειδικότητα που επιθυμούν να παρακολουθήσουν, συν-διαμορφώνοντας το άμεσο μέλλον της επαγγελματικής κατάρτισης στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αλμωπίας .

Για το σκοπό αυτό, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος, στον ακόλουθο σύνδεσμο :

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ενημερωτικά, η φοίτηση στα δημόσια ΙΕΚ είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους τους πολίτες με απολυτήριο τίτλο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Λυκείου, ΕΠΑΛ, ΕΠΑΣ κλπ) καθώς και σε κατόχους ισότιμων τίτλων, ανεξαρτήτως ηλικίας και οδηγεί σε  Δίπλωμα Επαγγελματικής Ειδικότητας, Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Επιπέδου 5.

Προσοχή η συμπλήρωση της φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος
δεν αποτελεί εγγραφή
στο Δημόσιο ΙΕΚ Αριδαίας.

2 thoughts on “Συνδιαμόρφωσε το εκπαιδευτικό σου αύριο επιλέγοντας τις επόμενες Ειδικότητες του ΔΙΕΚ Αριδαίας

    1. Καλησπέρα, θα υπάρχουν επαγγέλματα υγείας στις προτάσεις του ΔΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην εκδήλωση ενδιαφέροντος για να σας ενημερώσουμε άμεσα όταν ξεκινήσουν οι Εγγραφές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *