Μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων λόγω της πανδημίας το ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ θα υποδεχτεί ξανά εκπαιδευτές και σπουδαστές τουλάχιστον έως τις 30-06-2020 προκειμένου να ολοκληρωθεί μέρος ή όλο από το υπόλοιπο που προέκυψε από τις 300 ώρες σπουδών του Εαρινού Εξαμήνου.

Σήμερα Τετάρτη 13 Μαΐου 2020 ανακοινώθηκαν οδηγίες από τη ΓΓΔΒΜ προκειμένου να υπάρξει συμμόρφωση με τα νέα μέτρα προφύλαξης του ΕΟΔΥ.

Για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και την ασφάλεια καταρτιζομένων, εκπαιδευτών και διοικητικού προσωπικού θα πρέπει να τηρούνται αυστηρά όλοι οι κανόνες, όπως αυτοί περιγράφονται στις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε την οδηγία που εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Κατάρτισης και Δια βίου Μάθησης.

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΟΔΗΓΙΩΝ ΕΠΑΝΕΝΑΡΞΗΣ ΙΕΚ – ΜΑΪΟΣ 2020

Οι οδηγίες αυτές θα εξειδικευθούν για το ΙΕΚ μας και ανά τμήμα ειδικότητας ώστε να προσαρμοστούν στις ειδικές απαιτήσεις και ιδιομορφίες κάθε ειδικότητας και μαθήματος χωριστά.

Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση με αναλυτικότερες οδηγίες προκειμένου να καταγραφούν όλες οι περιπτώσεις και να υπολογιστούν εκ νέου και με ακρίβεια τα προγράμματα για κάθε ειδικότητα.

Συνιστούμε λίγη υπομονή και τήρηση όλων των οδηγιών ώστε να αποφύγουμε άσκοπες μετακινήσεις, μαζικό συγχρωτισμό και να επιτύχουμε την κατά το δυνατό καλύτερη επαναφορά.

Από τη Διεύθυνση

http://www.pakaslaw.gr

δικηγορικό γραφείο ΠΑΚΑ

Από

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *