Την Πέμπτη στις 20 Μαρτίου 2025, οι τελειόφοιτοι σπουδαστές της ειδικότητας “ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΑΣΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ” της ΣΑΕΚ Αριδαίας, στα πλαίσια της Πρακτικής Εφαρμογής του μαθήματος “Ασθένειες Φυτών”, συνοδευόμενοι από την εκπαιδεύτρια τους κα Κωδωνά Μαρία, πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη σε Πευκόδασος στην Άψαλο Αλμωπίας.
Εκεί ο ερευνητής – εντομολόγος του οργανισμού ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ , κ. Αβτζής Δημήτρης πραγματοποίησε μια εκτενή παρουσίαση για τις προσβολές των πεύκων από έντομα στους σπουδαστές, με ταυτόχρονη επίδειξη επί του πεδίου των ζητημάτων που αναπτύχθηκαν.
Ευχαριστούμε τον κ. Αβτζή Δημήτρη για τη διάθεση να καλύψει όλες τις ερωτήσεις και απορίες που του υπέβαλλαν οι σπουδαστές.
Η κατάρτιση των τελειοφοίτων Δασικών μας συνεχίζεται με επισκέψεις στο πεδίο και στοχευμένες δράσεις, που συμπληρώνουν, εν τοις πράγμασι, τις γνώσεις που αποκτήθηκαν στην αίθουσα και γεμίζουν εφόδια τους σπουδαστές μας, για τη μετέπειτα επαγγελματική τους αποκατάσταση.



