Το τελευταίο εργαστηριακό μάθημα Μαγειρικής Τέχνης ήταν και αυτό που άφησε ανεξίτηλο στίγμα στους Chef μας που αποφοιτούν…

Ένα μάθημα ανεκτίμητης αξίας που διεξάγεται για πρώτη φορά στην ευρύτερη περιοχή της Πέλλας με θέμα την Γευσιγνωσία Οίνου, άρωμα Ιταλικό και μια μοναδική εμπειρία Food Pairing (ταιριάσματος γεύσεων) σε Ιταλικά πρότυπα…

Ευχαριστούμε θερμά για την φιλοξενία τον κ. Παντελίδη Κυριάκο και την Ποτεμπορική – Cava52 όπου το εργαστηριακό μάθημα διεξήχθη σε έναν πανέμορφο χώρο στο κελάρι της κάβας, σε άψογες συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας με τον υπεύθυνο πωλήσεων και Wine Profesional της κάβας κ. Σάκη Αργυρίου σε συνεργασία με τον Chef μας κ. Λαζαρίδη Ευστάθιο.

Τι δοκιμάσαμε;
Τορτίγιες με κοτόπουλο
Σουβλάκια caprese
Πεπόνι με προσούτο
Μπαλίτσες τυριού
Φρυγανισμένα ψωμάκια με τυρί κρέμα και καπνιστό σολωμό
Σφηνάκια με τυρί κρέμα σαλάμι αέρος και κρακεράκια

τα οποία συνοδεύθηκαν από τις παρακάτω Eτικέτες Oίνου μετά από πρόταση του κ. Αργυρίου :
1. The White – Κτήμα Λαλίκου (Καβάλα)-Sauvignon Blanc
2. Methea Ροζ- Οινοποιΐα Βρυνιώτη (Εύβοια)- Μαυροκουντούρα, Μονεμβασιά
3.Κοτσυφάλι Ερυθρός – ΚΤήμα Αλεξάκη – Syrah
και στο τέλος κλείσαμε με έναν Αφρώδη Οίνο
Prosecco!!!

Οι φωτογραφίες μιλούν μόνες τους!!!

Καλη Σταδιοδρομία σε όλα τα παιδιά μας!!!

Τι δοκιμάσαμε;

Τορτίγιες με κοτόπουλο

Σουβλάκια caprese

Πεπόνι με προσούτο

Μπαλίτσες τυριού

Φρυγανισμένα ψωμάκια με τυρί κρέμα και καπνιστό σολωμό

Σφηνάκια με τυρί κρέμα σαλάμι αέρος και κρακεράκια

Με εκτίμηση

Ο Δντής της ΣΑΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Από

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *