Οι καταρτιζόμενοι του Δ΄ εξαμήνου της ειδικότητας “ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ – ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ (CHEF)” συνοδευόμενοι από τον εκπαιδευτή τους Λαζαρίδη Ευστάθιο επισκέφτηκαν την επιχείρηση εστίασης “Coup” (Espresso Wine Food) στην Αριδαία.

Οι σπουδαστές στα πλαίσια του μαθήματος Πρακτική Άσκηση που προβλέπει επισκέψεις σε χώρους εστίασης, μπήκαν στην κουζίνα του γνωστού καφέ μπαρ restaurant, παρακολούθησαν την διαδικασία προετοιμασίας και μαγειρέματος αλλά το κυριότερο ενημερώθηκαν από τους ιδιοκτήτες και τον Chef του εστιατορίου για τις απαιτήσεις μιας επιτυχημένης επιχείρησης.

Ευχαριστούμε θερμά το “Coup” (Espresso Wine Food) στην Αριδαία και τα στελέχη του, για τον χρόνο τους και την διάθεση τους.

Η εμπειρία ήταν σίγουρα πολύτιμη για τους μελλοντικούς CHEF του ΔΙΕΚ Αριδαίας.

Από

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *