Χθες ανακοινώθηκαν οι Βάσεις Εισαγωγής στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και σήμερα 29/7/2022 μας ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα επιλογής υποψηφίων για τα Δημόσια ΙΕΚ μέσω της διαδικασίας του παράλληλου μηχανογραφικού.

Αρχικά θα θέλαμε να συγχαρούμε όλους τους μαθητές για την επιτυχία τους και τους γονείς τους που με τις θυσίες τους στήριξαν αυτήν τους την προσπάθεια.

Με χαρά καλωσορίζουμε, επίσης, στην οικογένεια του ΔΙΕΚ Αριδαίας τους επιτυχόντες που μας τίμησαν με την επιλογή τους. Να είστε βέβαιοι ότι το ΔΙΕΚ Αριδαίας ως οργανισμός κάνει ότι είναι εφικτό για να σας παρέχει υψηλής ποιότητας κατάρτισης, όπως έχει αποδείξει ΄όλα τα χρόνια λειτουργίας του, που το καθιέρωσαν ως έναν από τους σημαντικότερους εκπαιδευτικούς κόμβους στην Κεντρική Μακεδονία.

Οι προθεσμία για την εγγραφής σας ορίζεται :

από την Πέμπτη 1-9-2022 έως και την Δευτέρα 12-9-2022

οπότε και πρέπει να προσέλθετε για να υποβάλετε Αίτηση Εγγραφής

Η τήρηση της παραπάνω προθεσμίας εγγραφής είναι ΚΡΙΣΙΜΗ.

Όσοι επιτυχόντες υποψήφιοι δεν προσέλθουν εντός της καθορισμένης προθεσμίας, αυτόματα θα θεωρηθούν ότι δεν επιθυμούν να εγγραφούν..

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΆ 

Κατά την προσέλευσή τους , οι επιτυχόντες υποψήφιοι
οφείλουν να προσκομίσουν:

1. Φωτοαντίγραφο του Δελτίου Ταυτότητας ή Διαβατηρίου τους.

2. Φωτοαντίγραφο του Τίτλου Σπουδών εγγραφής τους (Απολυτήριο Λυκείου, ΕΠΑΛ

3. Βεβαίωση ΑΜΚΑ

4. Προαιρετικά Βεβαίωση Οικογενειακής Κατάστασης σε περίπτωση δηλωθέντων στην αίτηση κοινωνικών κριτηρίων (π.χ. για πολύτεκνους, τρίτεκνους και μονογονικές οικογένειες).

Τα φωτοαντίγραφα δεν χρειάζεται να είναι επικυρωμένα.

Υπενθυμίζεται ότι απαγορεύεται η εγγραφή του υποψηφίου
ταυτόχρονα σε σχολή, τμήμα ή εισαγωγική κατεύθυνση ΑΕΙ και
σε Δημόσιο ΙΕΚ.

Οι υποψήφιοι υποχρεούνται να υποβάλουν τα δικαιολογητικά τους αυτοπροσώπως, όπως αναγράφεται στην πρόσκληση. Αν αυτό δεν είναι δυνατό για σοβαρό και τεκμηριωμένο λόγο (π.χ. ασθένεια, ωράριο εργασίας), τα δικαιολογητικά του υποψηφίου κατατίθενται με την απαραίτητη εξουσιοδότηση στο φάκελο εγγραφής.

Αναλυτικές Οδηγίες Εγγραφής

Εναλλακτική Δυνατότητα Εγγραφής

Θυμίζουμε απόφοιτοι παλιότερων ετών και οι υποψήφιοι που δεν υπέβαλλαν ή δεν πέρασαν μέσω του παράλληλου μηχανογραφικού μπορούν να υποβάλουν αίτηση για εγγραφή στο Δ.Ι.Ε.Κ. Αριδαίας στην αντίστοιχη διαδικασία που γίνεται κάθε χρόνο το Σεπτέμβριο στο σύστημα : Επιλογής Υποψηφίων Καταρτιζομένων σε Δ.Ι.Ε.Κ. του Υ.ΠΑΙ.Θ .

Πληροφορίες* στη Γραμματεία μας στα τηλ:
2384028241
2384028242

*Το διάστημα από 1 έως 15 Αυγούστου το ΔΙΕΚ Αριδαίας όπως όλα τα ΙΕΚ της χώρας θα παραμείνει κλειστό.

Από

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *