Θεατρική Παράσταση του ΙΕΚ Αριδαίας – Το Διαμάντι και το Κήτος ή Ολόκληρος ο Μποστ σε μια ώρα…

Την Παρασκευή, 29 Ιουνίου στις 9:15 μ.μ.,  στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας, ο τομέας Υποκριτικής του ΔΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ παρουσιάζει τη σατυρική κωμωδία “Το Διαμάντι και το Κήτος”, του Λεωνίδα Τσίπη.

Οι τέσσερις ηρωίδες του Μποστ , Φαύστα , Μήδεια , Μαρία Πενταγιώτισσα και Ιουλιέτα , συναντούνται στο σπίτι της Φαύστας με πρωτοβουλία της ίδιας , 40 χρόνια μετά από την δημιουργία τους από τον συγγραφέα τους, τον μοναδικό Μποστ. Η αιτία της συνάντησής τους είναι το γεγονός ότι με τη «ζωή» που τους έχει δώσει ο συγγραφέας δεν αισθάνονται δικαιωμένες από την ιστορία.
Ψάχνουν λοιπόν τον τρόπο να δικαιωθούν και αναλαμβάνουν δράση. Καταστρώνουν ένα σχέδιο με το οποίο η αλήθεια για την αγάπη και για την ζωή … θα λάμψει σαν διαμάντι ….

Η συνέχεια επί της σκηνής …. από τη Θεατρική Ομάδα του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ!!!

Σκηνοθεσία Γιάννης Καλαϊτζόγλου
Χορογραφίες Αφροδίτη Πασχαλίδου

Παίζουν (με σειρά εμφάνισης):Συγγραφέας: Σωτηρία Μπιρόζη, Σκηνοθέτης: Φώτης Πυριτίδης, Φαύστα: Ελένη Μιχαηλίδου, Μήδεια: Έφη Ζούρκα, Μαρία Πενταγιώτισσα: Ευαγγελία Κιλικλή, Ιουλιέτα: Τζό Λαζοπούλου, Φώτης: Σταύρος Καραγεωργιάδης, Γιάννης: Γιάννης Καλαιτζόγλου, Ιάσονας: Αβραάμ Ιερόπουλος

Συμβολική Είσοδος 3€

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *