Στο κατάμεστο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο ανέβηκε η τέταρτη Θεατρική Παράσταση που ανεβάζει το Τμήμα Υποκριτικής του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ με τίτλο «Το Διαμάντι και το Κήτος». Μια σατυρική κωμωδία του θεατρικού συγγραφέα Λεωνίδα Τσίπη σε σκηνοθεσία Γιάννη Καλαϊτζόγλου.

Άφθονο γέλιο και σατυρικές σκηνές με πρωταγωνίστριες τις ηρωίδες του Μποστ, Φαύστα, Μήδεια, Ιουλιέτα και Μαρία Πενταγιώτισσα.

Μια παράσταση με μηνύματα, συμβολισμούς και εικόνες του νεοέλληνα σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής και με ένα τέλος ρομαντικό και απρόσμενο.

Οι ηθοποιοί-σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ πραγματοποίησαν μια εξαιρετική εμφάνιση σε καλοδουλεμένους ρόλους και με ατάκες που συνόδευσαν το κοινό και μετά την παράσταση.

Η σκηνοθεσία του Γιάννη Καλαϊτζόγλου εκπαιδευτή του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ για μια ακόμη φορά ήταν καθηλωτική.

Την παράσταση μεταξύ άλλων παρακολούθησε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Μπίνος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Σωτηριάδης, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι παραβρέθηκε και ο ίδιος ο δημιουργός του έργου κ. Λεωνίδας Τσίπης ως προσκεκλημένος του ΙΕΚ.

Την Θεατρική Ομάδα του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ καταχειροκρότησε το κοινό ενώ τα έσοδα αυτής διατέθηκαν στο Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Βορείου Ελλάδος «Η Λάμψη» όπως ανέφερε στο τέλος ο Διευθυντής του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ κ. Γιόρτσος.

Σύντομα η παράσταση αναμένεται να ανέβει και σε άλλες θεατρικές σκηνές μετά από τις θετικές κριτικές και την απαίτηση του κοινού.

Από

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *