Με πολύ μεγάλη συμμετοχή και ενδιαφέρον ολοκληρώθηκε το Πιστοποιημένο πρόγραμμα Βασικής Υποστήριξης της Ζωής με Χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή στο Δ. ΙΕΚ Αριδαίας.

Το ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Ανάνηψης (European Resuscitation Council – ERC) διοργάνωσε ημέρα εκπαίδευσης στις Τεχνικές BLS (Basic Life Support) Βασική υποστήριξη της Ζωής (Καρδιοαναπνευστική Αναζωογώνηση με Χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή) αλλά και άλλες περιπτώσεις κινδύνου απώλειας της ανθρώπινης ζωής.

Συμμετείχαν τόσο σπουδαστές μας, όσο και εκπαιδευτές του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ αλλά και κοινό εκτός ΙΕΚ. Ο κόσμος που προσήλθε είχε την ευκαιρία να αποκτήσει γνώσεις που δεν κατείχε και σώζουν ζωές ή να επικαιροποιήσει τις ήδη υπάρχουσες δεξιότητες ανάνηψης και υποστήριξης της ζωής.

Ευχαριστούμε θερμά τον εκπαιδευτή-διασώστη κ.Γκούρτσα για την οργάνωση αλλά και την εκπαιδεύτρια του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ κ. Λιάσκου για την πρωτοβουλία και ενημερώνουμε το κοινό ότι θα υπάρξουν και επόμενες συναντήσεις με περιεχόμενο που στόχο έχει «Όλοι να γνωρίζουν πώς σώζουμε μια ζωή».

Η δράση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο δράσεων κοινωνικού χαρακτήρα του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ.

Με εκτίμηση

Ο Διευθυντής του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Γιόρτσος Α. Γεώργιος

             

#iekaridaias

#ecosep

#bls

#lifesupport

#erc

Από

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *