ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σας ενημερώνουμε ότι οι καταρτιζόμενοι του Δημοσίου ΙΕΚ Αριδαίας που ανήκουν  αποκλειστικά σε ευπαθείς ομάδες μπορούν να παρακολουθούν τα μαθήματα μέσω της ασύγχρονης πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης e-class.

Ο έλεγχος φοίτησης για κάθε μαθήμα πραγματοποιείται με υποχρεωτική υποβολή εργασίας, ανά εβδομάδα μαθήματος. Η εργασία ελέγχεται από τον εκπαιδευτή ο οποίος στέλνει εβδομαδιαία αναφορά στη διοίκηση του ΙΕΚ.

Η διοίκηση του ΙΕΚ καλεί αποκλειστικά και μόνο τους καταρτιζόμενους που ανήκουν στις παρακάτω ευπαθείς ομάδες  να προσέλθουν στην Γραμματεία του ΙΕΚ, για να καταθέσουν πιστοποιημένο δικαιολογητικό από αρμόδιο φορέα της πάθησης τους.

Υπενθυμίζουμε ότι εξ’ αποστάσεως παρακολούθηση δικαιούνται μόνο όσοι εμπίπτουν στις παρακάτω ομάδες με ιατρική γνωμάτευση.

  1.  Άτομα με μεταμόσχευση συμπαγούς οργάνου που λαμβάνουν δύο ή περισσότερα ανοσοκατασταλτικά φάρμακα.
  2. Άτομα με μεταμόσχευση μυελού των οστών το τελευταίο έτος ή που λαμβάνουν δύο ή περισσότερα ανοσοκατασταλτικά φάρμακα.
  3. Άτομα με διάγνωση νεοπλασίας, που βρίσκονται υπό χημειοθεραπεία ή ακτινοθεραπεία, ή ανοσοθεραπεία.
  4. Άτομα με αιματολογικές κακοήθειες (λευχαιμία, λέμφωμα ή μυέλωμα) που βρίσκονται υπό χημειοθεραπεία ή ακτινοθεραπεία ή ανοσοθεραπεία.
  5. Άτομα με βαριά πνευμονοπάθεια
  6. Άτομα με κληρονομικές ανοσοανεπάρκειες ή δρεπανοκυτταρική αναιμία ή πολυμεταγγιζόμενα (μια ή περισσότερες μεταγγίσεις ανά μήνα)
  7. Άτομα που λαμβάνουν υψηλές δόσεις κορτικοειδών ή δύο ή περισσότερα ανοσοκατασταλτικά φάρμακα
  8. Γυναίκες που κυοφορούν.
  9. Άτομα με HIV λοίμωξη και CD4≤200μL.
  10. Άτομα με βαριά καρδιοπάθεια, ή και άτομα με χρόνια καρδιαγγειακά νοσήματα
  11. Άτομα με χρόνια νεφρική ανεπάρκεια τελικού σταδίου, που υποβάλλονται σε εξωνεφρική κάθαρση.

Αυστηρή επισήμανση: Παρακαλούμε να μην προσέρχεστε, αν δεν ανήκετε αποκλειστικά και επιβεβαιωμένα, με επίσημα έγγραφα, στις παραπάνω κατηγορίες ευπαθών ομάδων.

 Επισυνάπτουμε τα σχετικά έντυπα:

  1. ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΙΕΚ
  2. Εγκύκλιο Υπουργείου εσωτερικών με Θέμα : “Μέτρα και ρυθμίσεις στο πλαίσιο της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού” (ΔΙΔΑΔ/Φ.69/126/16316/20-9-2020)

Από

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *