Οι σπουδαστές του τμήματος Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης-Αρχιμάγειρας (Chef) της ΣΑΕΚ Αριδαίας υπό την καθοδήγηση των έμπειρων Εκπαιδευτών τους κ. Λαζαρίδη Ευσταθίου και Γαλανάκη Γεώργιο αξιοποίησαν χοιρινό, μοσχαρίσιο και αρνίσιο κρέας του Αγροκτήματος Φούστανης και μαγείρεψαν γευστικά παραδοσιακά πιάτα.

Έχοντας φτάσει στο Δ’ εξάμηνο της κατάρτισης, οι σπουδαστές μας έχουν αποκτήσει πλέον δεξιότητες και ικανότητες στη μαγειρική τέχνη, με συνέπεια τα πιάτα τους να είναι γαστρονομικά άρτια αλλά και εντυπωσιακά.

Έτσι οι διάσημοι πλέον Chef της ΣΑΕΚ Αριδαίας με επιρροές από την παραδοσιακή Ελληνική και Ευρωπαϊκή κουζίνα δημιούργησαν πιάτα όπως:

  • Μοσχαράκι Στρογκανόφ
  • Χοιρινό με λάχανο
  • Χοιρινό πρασοσέλινο
  • Μοσχαράκι Ναβαρεν
  • Μοσχαράκι με λαχανικά
  • Αρνάκι φρικασέ
  • Αρνάκι Πριτανιέρ

Η ΣΑΕΚ Αριδαίας σε συνεργασία με τους καταξιωμένους στο χώρο εκπαιδευτές παρέχει τις σωστές βάσεις στους καταρτιζόμενους για να πετύχουν στο χώρο της εστίασης.

Ευχαριστούμε θερμά το Αγρόκτημα Φούστανης για την συνεχή υποστήριξη του στο εκπαιδευτικό έργο που επιτελεί η ΣΑΕΚ Αριδαίας στην Πέλλα και την Κεντρική Μακεδονία.

Συγχαρητήρια στους Chef της ΣΑΕΚ Αριδαίας!

Άλλη μια φουρνιά Αξιόλογων Μαγείρων ετοιμάζεται να στελεχώσει την Επαγγελματική Εστίαση!

Μπράβο στα παιδιά μας και τους άξιους Εκπαιδευτές!

Από

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *