Επίκειται τις επόμενες ημέρες η προκήρυξη για την πρόσληψη ωρομισθίων εκπαιδευτών από το ΙΝΕΔΙΒΙΜ.

ΤΟ ΔΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ παρακαλεί όλες και όλους τους ενδιαφερόμενους να διαβάσουν προσεκτικά την μοριοδότηση και τα κριτήρια κατάταξης

τα οποία σας επισυνάπτουμε (ΑΤΥΠΑ) στην παρούσα ανακοίνωσή μας μέσα από τον ιστότοπό μας.

http://iekaridaias.gr/wp-conte…/…/2015/10/Ω3ΥΖ465ΦΘ3-ΛΚΛ.pdf

(Προσοχή η προκήρυξη και οι προθεσμίες θα ανακοινωθούν στο http://www.inedivim.gr)

Κρίνουμε απαραίτητο -λόγω της υπερβολικής καθυστέρησης στη διαδικασία- όλοι οι εκπαιδευτές να ετοιμάσουν ΑΜΕΣΑ τους φακέλους με τα προς υποβολή δικαιολογητικά με τρόπο ευκρινή και χωρίς ασάφειες ώστε ο έλεγχος που θα γίνει να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό.

Οποιαδήποτε καθυστέρηση λειτουργεί σε βάρος της Κατάρτισης και θα απαιτηθεί μεγάλος αριθμός αναπληρώσεων και φυσικά επιβάρυνση του καθημερινού προγράμματος σπουδαστών και εκπαιδευτών.

Είμαστε βέβαιοι ότι τόσο οι έμπειροι όσο και οι υπόλοιποι υποψήφιοι θα συμβάλουν με την καλή συνεργασία και έγκαιρη προετοιμασία των φακέλων τους στον κοινό στόχο να πετύχουμε τη συντομότερη έναρξη μαθημάτων.

Τέλος μετά την ανάθεση μαθημάτων και την έκδοση εβδομαδιαίου ωρολογίου προγράμματος καλείστε να είστε έτοιμοι (κατά το δυνατό) τόσο για το εποπτικό σας υλικό (σημειώσεις κλπ) όσο και για την ευελιξία που όλοι πρέπει να επιδείξουμε προκειμένου να ολοκληρωθεί ομαλότερα το χειμερινό εξάμηνο 2015Β΄.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση αλλά και εισήγηση έχετε.

Με εκτίμηση

-ο- Δντής του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Γιόρτσος Γεώργιος

Από

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *