Για μια ακόμη φορά σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ διακρίνονται μετά τη συμμετοχή τους σε διαγωνισμό και κάνουν περήφανους γι’ αυτούς και τους εκπαιδευτές τους.

Μετά τις διακρίσεις των Chef και Αρτοζαχαροπλαστών, έρχεται άλλη μια σπουδαία στιγμή διάκρισης για τις σπουδάστριες Χατζηγιάννη Άννα και Τουμανίδου Στέλλα που φοιτούν στο Β΄ μόλις εξάμηνο  της Κομμωτικής Τέχνης στο ΙΕΚ μας.

Συγχαρητήρια τόσο για το θάρρος που έδειξαν τα κορίτσια μας και  συμμετείχαν όσο και για τη σπουδαία επίδοση, η οποία θα τους συνοδεύει σε όλη την επαγγελματική πορεία.

Χρυσό έλαβε η Χατζηγιάννη Άννα από τη Σκύδρα,  στην κατηγορία  «Γυναικείο Βραδινό Χτένισμα» ενώ η Τουμανίδου Στέλλα από το Νεοχώρι,  έλαβε Αργυρό στην κατηγορία «Νυφικό Χτένισμα»

Τέλος, συγχαρητήρια αξίζουν στις εκπαιδεύτριες, κ. Νικολάου, κ. Γκερλή και κ. Κουτσουρά που συντόνισαν και καθοδήγησαν την Άννα και τη Στέλλα στη σημαντική αυτή διάκριση.

Για εμάς στο ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ τέτοιες  προσπάθειες αποτελούν τον πυρήνας της σκέψης και νοοτροπίας μας.

Το ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ θα συνεχίσει να υποστηρίζει κάθε δράση που προωθεί την ποιότητα στην επαγγελματική κατάρτιση και θα στέκεται δίπλα στους σπουδαστές  μας με κάθε τρόπο!!!!

Ο Διευθυντής του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Γιόρτσος Α. Γεώργιος

Από

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *